Fundraiser
Støtte til Filippinske udviklingshæmmede
Victor Braun er en special skole for unge/voksne mennesker. De lider alle af en form for udviklingshæmning og har svære indlæringsvanskeligheder. På skolen lære eleverne at tage vare på sig selv og lære de mest basale ting som skal til for at kunne klare sig selv i et land som Filippinerne, dermed har eleverne også en bedre chance for at klare sig i samfundet

Introduktion: 

Jeg hedder Mette, er 24 år og studerer til pædagog i København. Lige nu er jeg i min tredje praktik på Filippinerne, på en skole for unge/voksne med udviklingshæmning og indlæringsvanskeligheder. 

Victor Braun er en special skole for unge/voksne mennesker. De lider alle af en form for udviklingshæmning og har svære indlæringsvanskeligheder. På skolen lære eleverne at tage vare på sig selv og lære de mest basale ting som skal til for at kunne klare sig selv i et land som Filippinerne, dermed har eleverne også en bedre chance for at kunne klare sig i samfundet.

Dog er der en markant anden holdning til folk med handicap på Filippinerne. De bliver ofte gemt væk bag lukkede døre, bliver slået derhjemme, og hvis begge forældre dør ender de som oftes på gaden, hvor de må klare sig selv.

Familierne til eleverne på skolen er meget fattige og tit og ofte går forældrene ud for at samle lidt skrald så de kan give mad til deres udviklingshæmmede børn, som desværre ikke forstår hvilket hårdt liv der leves.

Her kommer vi ind i billedet! Jeg er i gang med min tredje praktik på pædagoguddannelsen på netop Victor Braun, og vil derfor gerne bede om jeres hjælp. Mit ønske er at kunne donere penge til Victor Braun så de kan fortsætte deres fantastiske arbejde og sikre eleverne en endnu bedre tilværelse end hvad de har i forvejen. Jeg håber i vil være med til at støtte op om denne fantastiske skole, og være med til at give de udviklingshæmmede mennesker på Filippinerne en bedre og mere sikker tilværelse, samt være med til at etablere og styrke nogle sunde sociale kompetencer.